Tuesday, 5 June 2012

aku rasaaaaaaaaaaa ......

Assalamualaikum #

Hye Uolls . How are u doing ? Fine ? Awesome ? Good =)
k arini aku nak story-morie seket hekh .
humpp semalam dea call aku n mntx maaf atas semuanya .
pasal kitaorg break , psl dea sakitkan hati aku .
dea kata dea terpaksa , aku taktau ap yg berlaku sebenarnya .
tpi aku still listen to him . humm . btw , aku still syg dea weyh .
aku lebih banyak berdiam mase dea call aku .
aku taktau ap yg aku kena ckp dgn dea . seriesly , aku keccewa .
aku taktau ap sebab dea mntx putus dgn aku .
maybe sbb keadaan kitaorg yg semakin lme semakin memburuk kot .
hummpp . tapi aku still tertanya-tanya KENAPA.......................................
kenapa dea sanggup buat aku mcm nie ?
dea try utk jelaskan tapi humm mase dea call tu aku tak dpt
focus dkt dea sbb time tu aq rse sebak nak mati .
then , dea kata dea ad kerja nak kena siapkan then dea terus off fon
aku macam , ea 'knp terlalu cptt' ? ya allah , betul ke hubungan aku
dengan dea dah berakhir , betol ke ? ya allah , aku tak sanggup hilang dea .
humpp then lepas dea off fon aku keep crying and crying
and terus tertido hmpp klha bye readers*
Assalamualaikum #

Hye . Kayy arini ade mamat poyo yg bernama FADHLI KJ nme fb dea lah . Eeee benci aku dengan mamat tu tau tak . Dea kata mcm nie :

dea : hai boleh berkenalan
aku : ohh hai boleh je kenal jela
dea : ohh umur berapa ? 
aku : 13 je
dea : ohh sekolah mana ?
aku : dato jee
and time tu aku dah fade up !! adehh dea ni mcm insp polis pulak dah . kay , sambung balek
dea : ohh sy skolh paduka
aku : ohh
dea : awak dah ade boyfriend ? single x ? kalau single n takde boyfrien , cple jum
aku : terus pegi off9 dekat dea . malas dah layan .

kayy the end . aku pelik , dea pun aku takkenal nak mntx cple-2 bagai . adehh ! aku nak je sepak-sepak
mamat tu shitt lah >.< tapi sumpah , aku mmg tak suka mamat mcm ni lah . rse nk terajang aja . haihh so sape-sape yg ckp dgn aku mcm tu . mmg aku sumpah seranah kau habis-habis sayang .
k bai readers .

Monday, 4 June 2012

keep crying

Assalamualaikum #

Hai Uolls . how are u doing ? awesome ? Good =)
Oke berbalik kepada main topic diatas aku nak story seket .
Humpp . Dah berapa hari aku sedih .
And now maybe I fell a little bit better.
Kay , aku nak story seket kenapa aku crying .
Humpp actually aku rindu abg-abg aku .
Maybe korunk akan cakap "ekele abg angkat je kot".
Humpp walaupun meraka just abg angkat aku ,
sometimes bz , tak layan aku , tak pedulikan aku ,
sekurang-kurangnya deaorg lah yg selalu temankan aku
bila aku sedih , and aku ad prob .
Aku rindu deaorg and bila aku nmpk deaorg on9 ,
aku rasa mcm nak chat , tgr-tgr je deaorg tapi aku
taknak . Aku rasa aku dah banyk susahkan mereka-meraka tu .

And , from now on , bertemankan sedikit kekuatan ,aku
berjanji yg aku takkan susah kan mereka lagi .
Aku jgk takkan tgr deaorg lagi . Susah nak buat semua nie
tapi aku terpaksa . Aku taknak bebankan mereka .
Tapi , aku tetap sayang deaorg . Takde sape boleh gantikan place
deaorg yg memahami aku . They are the best ever after .
Deaorg lah abg yg paling sporty . Mungkin skunk deaorg pelik
kenapa aku semakin mendiam . =)
Sebab bila deaorg on je aku tgr , bila aku tgr je deaorg on .
Hahahaha . I will miss that momment :'(
TAKE A NOTE : kalau korunk bace ni , jangan pikir yg bebukan
adek cuma taknak bebankan korunk , tu je . tp adek akn tgr-2 abg jgk .
and i hope , abg still anggap adek ni , adek abg . ohsemm ? haha :)
Kay readersku semua ^^ . Ada time aku story-morie lagi erkk ? =)
Baibai . 

Saturday, 2 June 2012

Jangan Rampas Dea Boleh ?

 Assalamualaikum #

Weyh , jangan lah rampas dea dari aku ,
kau pun tahu aku mmg sayang dea kan ?

kau kawan baik aku .
kenapa kau sanggup buat macam nie ?

tak cukup ke dengan ap yg kau dah ad ?
sampai kau sanggup rampas dea drpd aku .

mungkin aku tak layak untuk dea . tapi sekurang-kurangnya
aku mencintai dea sepenuh hati bukan macam kau
tukar pakwe mcm tukar lampin .

sorry bff tapi kau dah melampau .
Aku merayu tolong jangan rampas dea daripada aku .
aku dah tawar hati untuk mangaku kau adalah kawan baik aku .
Baibai Readers . Anytime aku post lgi kay .



Si Dea Sakit #

Assalamualaikum

How uolls doing ? awesome ? good :)
K arini aku nak cerita siket k ?
Batman aku sakit . huaaa :'(
Kesian dea kan ? Demam teror . Kalau dulu aku sakit dea yg jaga aku
K now time utk balas semua tu aku pulak jaga dea hummpp .
Dari semalam dea sakit sampai arini tak sembuh-2 jgk .
Kesian aku tengok dea . Makan pun taknak .
Tapi , takkan aku nak tinggalkan dea kan ? Haha , takkan lah weyh .
Aku berharap , hubungan aku dengan dea kekal . So , sape-2 yg ade hati
nak rampas dea dari aku , lupakan niat murni korunk tu ok ? Good :)

Aku sayang dea sangat-sangat and please don't steal him from me :')

Friday, 1 June 2012

Holla June #

Assalamualaikum #

hye uolls . June comming May left . 
I hope , June is better then other month .
Aku x tau nak post ap lagi . kbaii .
Kalau ad apa-apa , insyaallah aku post kay*
bye Readers :)

Thursday, 31 May 2012

Super-Super Heroes #

Assalamualaikum#

Hye , uolls . sehat ? hope sehat kay *
arini aq x tau nak post ap sebenarnya . hehe
humpp rindu kat super-super heroes aq :''(
deaorg bz kott . humpp :"(
dah aq x tau nak post ap lg . ngekk . lagipun arini aq
demam . xde mood argh nak post . kbaibai #