Saturday, 2 June 2012

Si Dea Sakit #

Assalamualaikum

How uolls doing ? awesome ? good :)
K arini aku nak cerita siket k ?
Batman aku sakit . huaaa :'(
Kesian dea kan ? Demam teror . Kalau dulu aku sakit dea yg jaga aku
K now time utk balas semua tu aku pulak jaga dea hummpp .
Dari semalam dea sakit sampai arini tak sembuh-2 jgk .
Kesian aku tengok dea . Makan pun taknak .
Tapi , takkan aku nak tinggalkan dea kan ? Haha , takkan lah weyh .
Aku berharap , hubungan aku dengan dea kekal . So , sape-2 yg ade hati
nak rampas dea dari aku , lupakan niat murni korunk tu ok ? Good :)

Aku sayang dea sangat-sangat and please don't steal him from me :')

No comments:

Post a Comment