Tuesday, 5 June 2012

Assalamualaikum #

Hye . Kayy arini ade mamat poyo yg bernama FADHLI KJ nme fb dea lah . Eeee benci aku dengan mamat tu tau tak . Dea kata mcm nie :

dea : hai boleh berkenalan
aku : ohh hai boleh je kenal jela
dea : ohh umur berapa ? 
aku : 13 je
dea : ohh sekolah mana ?
aku : dato jee
and time tu aku dah fade up !! adehh dea ni mcm insp polis pulak dah . kay , sambung balek
dea : ohh sy skolh paduka
aku : ohh
dea : awak dah ade boyfriend ? single x ? kalau single n takde boyfrien , cple jum
aku : terus pegi off9 dekat dea . malas dah layan .

kayy the end . aku pelik , dea pun aku takkenal nak mntx cple-2 bagai . adehh ! aku nak je sepak-sepak
mamat tu shitt lah >.< tapi sumpah , aku mmg tak suka mamat mcm ni lah . rse nk terajang aja . haihh so sape-sape yg ckp dgn aku mcm tu . mmg aku sumpah seranah kau habis-habis sayang .
k bai readers .

No comments:

Post a Comment